Suluköy Kahramanlar Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://skoo.meb.k12.tr
Adres : Şahnahan Mahallesi Suluköy Sokak
VİZYON : Öğrenci yaşantılarını öne çıkararak geçmişten geleceğe bir bağ kurup diğer öğretim kurumları arasında öğrenen ve etkili bir okul olarak kendini yenileyebilme özelliği ile lider olan, örnek kişiliğe ve niteliğe sahip ve dışa doğru açılan, takım ruhuna önemseyen bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş ve tüm paydaşlarıyla dostluk ortamında çalışmayı arzulayan örnek bir kurum olmak.
MİSYON : Evrensel ve ulusal sorunlara karşı sorumluluk duyabilen, geleceğin lider kadroları içinde yer alabilecek, Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkan, çağın getirdiği gelişim ve değişimlere ayak uydurabilen, spora ve sanata ilgili, kültürler arası kavrayışa sahip, araştıran,üreten, hem sosyal hem akademik yönden nitelikli öğrenciler yetiştirerek onları Bir üst öğrenime hazır hale getirmektir.
BAŞARILAR :

Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil :
Isınma : Kömür Kaloriferli
Servis :
Ulaşım : Okulun önünden Şahnahan dolmuşları her yarım saate bir geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Şahnahan mahallesine bağlı Suluköy sokaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 15 km ;çevre yoluna (sivas yol ayrımı kavşağına) 12 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2017 teog sonuçlarına göre Tavan 477 puanla öğrencilerimiz başarı göstermiştir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :